Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 6/2010

Sessió ordinària del dia 22 d'abril del 2010
PDF document icon Diari 6-2010 del 22 d'abril del 2010.pdf — PDF document, 261 KB (267287 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les tarifes del mòdul social que es desprenen del Reglament de regulació de la Comissió de Valoració Sociosanitària (COVASS) i d’establiment dels barems per a la valoració de la dependència i dels criteris d’assignació de recursos de suport de la Xarxa d’Atenció Sociosanitària.

2. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les prestacions per desocupació involuntària.

3. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les pensions de solidaritat per a la gent gran per a l’exercici 2010.

4. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de l’aplicació de l’article 221 de la Llei 17/2008, de la Seguretat Social, pel que fa a l’afiliació de les persones internades en establiments penitenciaris.

5. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’aplicació de l’article 86 de la Llei 17/2008, del 3 d’octubre, de la Seguretat Social.

6. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei 30/2007, del 20 de desembre, de la comptabilitat dels empresaris.

7. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’aplicació de la legislació vigent en matèria de benestar.

8. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M.I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, a la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Principat d'Andorra i el Regne dels Països Baixos per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

9. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M.I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, a la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern del Principat de Mònaco per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

10. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M.I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, a la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República de San Marino per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

11. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M.I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, a la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern del Principat de Liechtenstein per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

12. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Principat d'Andorra i la República d'Àustria per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

13. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat amb text alternatiu, presentada pel M.I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, al Projecte de llei de modificació de la tarifa general de taxes al consum.

14. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de modificació de la Llei 27/2008, del 20 de novembre d’impostos especials.

15. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de la dotació inicial de les fundacions ONCA i ENA.