Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 7/2010

Sessió ordinària del dia 13 de maig del 2010
PDF document icon Diari 7-2010 del 13 de maig del 2010.pdf — PDF document, 280 KB (287078 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei sobre el règim jurídic de les entitats financeres d'inversió i de les societats gestores d'organismes d'inversió col·lectiva.

2. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de règim jurídic de les entitats bancàries i de règim administratiu bàsic de les entitats operatives del sistema financer.

3. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front al finançament electoral corresponent a les eleccions generals del 26 d'abril del 2009.

4. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a la quota de participació al Global Forum corresponent a l'exercici 2010, destinada al finançament de les activitats d'aquest organisme.

5. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de la contractació dels serveis d'helicòpter d'emergències per a l'ús de l'Administració.

6. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per fer front a les despeses de funcionament i d'inversió corresponents a l'equipament i a l'adequació de diversos espais escolars per al proper curs 2010-2011.

7. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l'aplicació de l'article 86.2 f) de la Llei 17/2008, del 3 d'octubre, de la Seguretat Social.

8. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’aplicació de la legislació vigent en matèria de benestar (Reg. E-243-2010).

9. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei del voluntariat d'Andorra.

10. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Principat d'Andorra i el Regne d'Espanya per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

11. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República Argentina per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

12. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern del Regne de Bèlgica per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

13. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Principat d'Andorra i la República Portuguesa per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

14. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República Francesa per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

15. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a la transferència de capital al Consell General que ha de finançar els costos de la conclusió i la posada en funcionament del nou edifici del Consell General.

16. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, al Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per fer front a la transferència de capital i a la transferència de despeses corrents que han de finançar despeses diverses de la Societat Andorra Turisme, SAU.