Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 18/2010

Sessió ordinària del dia 18 de novembre del 2010
PDF document icon Diari 18-2010 del 18 de novembre 2010.pdf — PDF document, 304 KB (311349 bytes)

1. Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l’any 2009.

2. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de la resolució de la comissió d'Expropiació de l'Hotel Rosaleda.

3. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses d'inversió derivades de la intervenció d'urgència a l'edifici de Ràdio Andorra.

4. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 5/2004, del 14 d'abril, del Codi de Duana.

5. Examen i votació del Projecte de llei de mesures provisionals en relació al règim de l'energia elèctrica.

6. Examen i votació del Projecte de llei d’autorització de la creació de la Universitat Oberta La Salle.

7. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de l'adhesió al Conveni marc de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic.

8. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front als treballs de construcció d’una galeria de serveis i d’evacuació paral·lela al túnel d’Envalira.

9. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a la taxa comunal de l’abocador de la Rabassa per a les obres de la desviació de Sant Julià de Lòria.

10. Examen i votació del Projecte de llei qualificada de modificació de diferents textos en l’àmbit penal en relació a l’assistència lletrada.

11. Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit i de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del desenvolupament de polítiques actives d’ocupació.

12. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació del Reglament del Consell General.