Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 16/2010

Sessió ordinària del dia 25 d'octubre del 2010
PDF document icon Diari 16-2010 del 25 d'octubre de 2010.pdf — PDF document, 322 KB (330251 bytes)

1. Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a la transferència corrent a l'Institut d'Estudis Andorrans (IEA) per finançar el manteniment de les estacions nivometeorològiques del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra (CENMA) per a l'exercici 2010.

2. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei de creació i funcionament del raonador del ciutadà.

3. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la nacionalitat, del 5 d’octubre de 1995.

4. Examen i votació de la Proposta d'acord sobre mesures de reactivació econòmica.

5. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a diverses despeses d’inversió del Ministeri d’Educació i Cultura.

6. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de diverses intervencions urgents de refecció i de reposició d’infraestructures de carreteres generals i secundàries.

7. Examen i votació de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi al Projecte de llei de l’impost sobre el valor afegit.

8. Examen i votació de la presa en consideració de la Proposició de llei de modificació de la Llei de les finances públiques de 19-12-96.

9. Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades dels treballs d’emergència per evitar la contaminació del riu d’Arinsal com a conseqüència d’un vessament accidental de gasoil.