Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 13/2010

Sessió ordinària del dia 22 de setembre del 2010
PDF document icon Diari 13-2010 del 22 de setembre de 2010.pdf — PDF document, 339 KB (347944 bytes)

1. Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora el període de sessions.

2. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei 5/2008, del 15 de maig, d'acompanyament del Projecte de llei del pressupost 2008 sobre les noves formes de contractació i finançament d'obres públiques.

3. Examen i votació de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i, si escau, examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les inversions i les despeses corrents per a la modernització de l’Administració, amb el desplegament de les plataformes de l’e-Administració, elaborada per la Secretaria d’Estat per a la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement.

4. Examen i votació de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i, si escau, examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per fer front als treballs tècnics i d’execució de l’obra de la desviació de la Massana.

5. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a la reposició de material i de peces de recanvi per als vehicles del parc mòbil de l’Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres i del Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament.

6. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a l’adquisició d’instal·lacions per al Centre Nacional del Trànsit (Cenatra).

7. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per fer front a la transferència de capital al Tribunal Constitucional i a les transferències corrents al Tribunal Constitucional i al Consell General.

8. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per al finançament de les despeses d’inversió de la societat Ràdio i Televisió d’Andorra, SA.

9. Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit i de crèdit extraordinari per fer front als contractes vigents de manteniment de programari i de maquinari i dels treballs tècnics de reestructuració del centre de suport a Arans i l’adquisició del programari i del maquinari necessaris per actualitzar les aplicacions, gestionades pel Departament de Sistemes d'Informació.

10. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les inversions del Departament de Suport de la Secretaria d’Estat per a la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement.

11. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar els treballs tècnics i d’execució de les obres de reordenació urbanística dels entorns de la Casa de la Vall, de construcció de la nova seu de la justícia i l’ampliació de l’edifici administratiu a la unitat d’actuació “PP-NC-08 - Prat del Rull” d’Andorra la Vella i de construcció d’una passarel·la entre la plaça del Poble i la seu del Consell General.

12. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar els treballs d’assistència tècnica per a la redacció de diversos estudis i projectes d’inversió.

13. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a la il·luminació exterior de la Farga Rossell, la renovació de la calefacció i la compra d’audioguies per al museu casa Rull de Sispony, l’adquisició dels SAI per als locals de Patrimoni Cultural, per al museu de la Farga Rossell i per al Centre d’Interpretació Andorra Romànica, i l’adquisició de llibres per al fons de la Biblioteca Nacional.

14. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front als ajuts per a la conservació integrada, la restauració, el manteniment i la millora del patrimoni cultural.

15. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari del Departament de Turisme del Govern per fer front a les despeses d’inversió per a la senyalització turística exterior.

16. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar diverses despeses d’inversió i de funcionament del Departament de Policia.

17. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar despeses d’inversió real del Departament d’Agricultura i Patrimoni Natural.

18. Examen i votació Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front als treballs de manteniment de maquinària, instal·lacions i equipament del Centre Nacional de Trànsit (Cenatra).

19. Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de diversos serveis de la Secretaria d’Estat per a la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement.

20. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de la instal·lació d'un ascensor i de la reposició i la millora del mobiliari de la sala de reunions de l'Ambaixada del Principat d'Andorra a Brussel·les.

21. Examen i votació de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i, si escau, examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front als treballs tècnics i d’execució de les obres del nou edifici de l’Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) a Encamp.

22. Examen i votació de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, President del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i, si escau, examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front als treballs de millora i de conservació dels refugis de muntanya.

23. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei d'horaris comercials.