Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/2010

Sessió ordinària del dia 3 de juny del 2010
PDF document icon Diari 09-2010 del 3 de juny del 2010.pdf — PDF document, 434 KB (445217 bytes)

1. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades del Pla d’acció per a la millora i la reactivació del comerç.

2. Examen i votació, de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de l’execució de diversos projectes clau de desenvolupament de les infraestructures i dels serveis del Servei de Telecomunicacions d’Andorra.

3. Examen i votació, de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar despeses diverses del Departament de Duana.

4. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar l’adquisició de l’Arxiu Audiovisual Raül Reynoso juntament amb els drets d’explotació econòmica.

5. Examen i votació, de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, al Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar la restauració dels béns arqueològics de metall de la zona arqueològica de la Roureda de la Margineda.

6. Examen i votació, de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, i, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’assistència lletrada gratuïta en torn d’ofici davant de l’autoritat judicial.

7. Examen i votació, de l’esmena a la totalitat formulada pel M. I. Sr. Eusebi Nomen Calvet, president del Grup Parlamentari Andorra pel Canvi, al Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar despeses corrents diverses de la Secretaria d’Estat d’Esports, Joventut i Voluntariat.

8. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a l’adequació de la pista de l’Avet de l’estació de Grandvalira.

9. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar els crèdits a l’emancipació i els crèdits per accedir a un habitatge de lloguer corresponents a la convocatòria d’ajuts a l’habitatge de lloguer de l’any 2010.

10. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del contracte de concessió de la línia ràpida del bus exprés entre Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella/Escaldes-Engordany.

11. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de l’adequació de la planta baixa de l’antiga caserna de bombers per a la ubicació definitiva de les pintures murals romàniques de Santa Coloma.

12. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la intervenció d’urgència a l’edifici de Ràdio Andorra.

13. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la intervenció d’urgència a l’Hotel Rosaleda, declarat bé d’interès cultural en la categoria de monument.

14. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per fer front a l’adquisició de material d’equips de seguretat per al Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament.

15. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar els treballs tècnics i d’execució d’obra del vial d’enllaç de la carretera general 2, antiga desviació d’Encamp, amb l’antiga carretera general 2, l’avinguda de Joan Martí i la rotonda de connexió amb la carretera general 2.

16. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les obres de millora de les instal·lacions i els equipaments de l’Auditori Nacional.

17. Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a la continuació de les obres de protecció al roc del Quer a Racons, i al roc del Corb i al Forat Negre, a la Solana d’Andorra la Vella.

18. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a l’actualització de les bases cartogràfiques d’Andorra.

19. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front als treballs tècnics i d’execució d’obra del projecte d’eixampla de la carretera general 3 a la sortida de la Massana, zona del Través.

20. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar els crèdits d’estudis de formació professional i les despeses generades per les beques dels estudiants que cursen els estudis en centres públics del país i dels estudiants no universitaris que cursen els estudis a l’estranger.

21. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades del pagament de les beques i dels ajuts a l’estudi i dels crèdits als estudiants per al curs acadèmic 2009-2010 i 2010-2011.

22. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la recuperació, la conservació i la catalogació del fons documental de Ràdio Andorra.

23. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la realització dels estudis dels entorns de protecció dels béns d’interès cultural.

24. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar l’adquisició d’un escàner per digitalitzar la documentació històrica de l’Arxiu Nacional.

25. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar la primera fase de duplicació i digitalització d’una part significativa del fons fotogràfic de Guillem de Plandolit.

26. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del conveni entre el Govern d’Andorra i la Cambra de Notaris d’Andorra per a la continuació del projecte de microfilmació, digitalització i mecanització dels protocols notarials propietat de l’Estat.

27. Examen i votació del Projecte de llei de règim d'autorització per a la creació de noves entitats operatives del sistema financer andorrà.