Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 15/2010

Sessió ordinària del dia 14 d'octubre del 2010
PDF document icon Diari 15-2010 del 14 d'octubre de 2010.pdf — PDF document, 279 KB (286719 bytes)

1. Examen i votació del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar el projecte de la descripció i de la valoració dels llocs de treball de l’Administració general, l’elaboració del llibre blanc sobre la Llei de la funció pública, i l’estudi per al desplegament de les carreres professionals de l’Administració.

2. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades del Pla de contingència per a l’Escorxador Nacional d’Andorra.

3. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del contracte de concessió de la línia ràpida del bus exprés entre Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella / Escaldes-Engordany.

4. Examen i votació de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni del Consell d’Europa sobre la lluita contra el tràfic d’éssers humans, obert a la signatura a Varsòvia el 16 de maig del 2005.

5. Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei de l'Escola Andorrana.

6. Examen i votació de la Proposta d'acord sobre la formulació d'un mapa nacional de fonts d'energies alternatives i de localitzacions dels seus aprofitaments, així com de les esmenes que s'han presentat.

7. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del Conveni entre el Govern d'Andorra i la Cambra de Notaris d'Andorra per a la continuació del Projecte de microfilmació, digitalització i mecanització dels protocols notarials propietat de l'Estat.

8. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de les actuacions efectuades pel Govern amb motiu de l'aiguat que va caure a la zona del riu de Montaup, a Canillo, el dia 10 de juliol del 2010 a dos quarts de set de la tarda.

9. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern del regne de Noruega per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

10. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern del Regne de Dinamarca per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

11. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de la República de Finlàndia per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

12. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de les Fèroe per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

13. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern d'Islàndia per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

14. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern del Regne de Suècia per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

15. Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord entre el Govern del Principat d'Andorra i el Govern de Groenlàndia per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

16. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’atorgament d’ajudes econòmiques per fer front a la instal·lació productiva d’energies renovables, l’assoliment de la certificació energètica determinada pels valors objectius en les edificacions, i a la realització d’auditories energètiques als edificis de l’Administració.

17. Examen i votació del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a l’adquisició d’un aparell de climatització per assegurar el manteniment en bones condicions de conservació de les pintures murals romàniques de Santa Coloma, dipositades a la sala d’exposicions del Govern.