Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 15/2004

Sessió ordinària del dia 14 de desembre del 2004
PDF document icon s15-2004 del 14 de desembre.Punts.pdf — PDF document, 333 KB (341713 bytes)

1. Nomenament del Raonador del Ciutadà.

2. Nomenament del cap i dels dos inspectors de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

3. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de mesures d’adaptació de la Llei qualificada d’immigració al règim transitori establert entre la Unió Europea i els nous estats membres.

4. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de la regularització de les transferències als comuns de l’exercici 2001.

5. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de creació de la Taula Tècnica de Gestió del Trànsit.

6. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de la proposta de licitació del servei de vigilància del transport escolar pel curs 2004-2005.

7. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’emissió del programa “12 punts” i de la participació d’Andorra al Festival d’Eurovisió.

8. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada del Codi penal.

9. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació del Codi de procediment penal.

10. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat amb text alternatiu presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei dels agents de circulació comunals.

11. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de residus.