Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 5/2004

Sessió ordinària del dia 13 de maig del 2004
PDF document icon s05-2004 del 13 de maig. Preguntes.pdf — PDF document, 256 KB (262471 bytes)

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral. (segons llistat annex)

ANNEX
Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 13 de maig del 2004

1- Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Patrick García Ricart, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 12 de maig del 2004, relativa al Pla nacional de drogues que ha de presentar Govern, (Reg. Núm. 470-A).
2- Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de maig del 2004, relativa a la problemàtica del servei públic de correus, (Reg. Núm. 471-A).
3- Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de maig del 2004, relativa a les declaracions del cap de Govern en la roda de premsa del dia 7 de maig, (Reg. Núm. 472-A).
4- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de maig del 2004, relativa a l'Acord, amb caràcter previ a l'aprovació del projecte constructiu del centre de tractament de residus, de declaració d'impacte ambiental, (Reg. Núm. 433-A).
5- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de maig del 2004, relativa a la inclusió d'Andorra en una llista de països no col·laboradors en la lluita contra el terrorisme, (Reg. Núm. 434-A).
6- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de maig del 2004, relativa a l'ampliació de contracte a l'empresa Pirinenca de Serveis i la modificació d'edicte en relació als preus per al tractament dels residus sòlids urbans i als residus voluminosos, (Reg. Núm. 435-A).
7- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de maig del 2004, relativa a la perillositat del revolt situat entre el riu Nogué i el Roc de Caldes a la Parròquia d'Escaldes-Engordany, (Reg. Núm. 436-A).
8- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de maig del 2004, relativa als plans d'urbanisme i a la prohibició d'ús agrícola i ramader de la terra,
(Reg. Núm. 437-A).
9- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de maig del 2004, relativa a les declaracions del Ministre d'Afers Exteriors segons les quals el Govern ja hauria arribat a un acord "en un 95%" amb la Comissió Europea en relació a l'aplicació a Andorra de la directiva europea sobre la fiscalitat dels rendiments del capital,
(Reg. Núm. 438-A).
10- Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de maig del 2004, relativa a unes manifestacions del Ministre de la Presidència sobre el problema de les cues a Andorra,
(Reg. Núm. 439-A).