Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 17/2004

Sessió ordinària del dia 27 de desembre del 2004
PDF document icon s17-2004 del 27 de desembre.Punts.pdf — PDF document, 468 KB (479515 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, i Jordi Mas Torres, president del Grup Mixt, al Projecte de llei de la seguretat social.

2. Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, i Jordi Mas Torres, president del Grup Mixt, al Projecte de llei d’atenció social.

3. Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2005, d’acord amb l’article 111 del Reglament del Consell General, així com de les esmenes a la totalitat presentades, i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

4. Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, i Joan Monegal Blasi, vicepresident del Grup Mixt, a l’Expedient d’expropiació, iniciat pel Comú d’Escaldes-Engordany, per l’eixamplament del carrer de la Urbanització de la partida dels Vilars, part baixa, que connecta amb la C.S. 300, Carretera dels Vilars.

5. Examen i aprovació, si escau, de l’informe de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost en relació a l’Informe 1/2004 del Tribunal de Comptes en relació amb les despeses electorals relatives a les eleccions comunals celebrades el 14 de desembre del 2003.

6. Pregunta al Govern amb resposta oral. (segons llistat annex)