Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 3/2004

Sessió ordinària del dia 18 de març del 2004
PDF document icon s03-2004 del 18 de març. Preguntes.pdf — PDF document, 203 KB (208027 bytes)

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral. (segons llistat annex)

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 18 de març del 2004

1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 16 de març del 2004, relativa al desplegament per part del Govern del projecte de marc fiscal per Andorra, (Reg. Núm. 233-A).

2. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Olga Areny Sánchez, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 17 de març del 2004, relativa a l’escola germans de Riba d’Ordino, (Reg. Núm. 234-A).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de febrer del 2004, relativa a la manca de tramitació de la Llei de regulació de la incapacitat i el sistema tutelar, (Reg. Núm. 79-A).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Patrick García Ricart, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 8 de març del 2004, relativa a la Llei de drets sindicals, (Reg. Núm. 177-A).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Patrick García Ricart, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 8 de març del 2004, relativa a la problemàtica del subministrament de l’aigua potable, (Reg. Núm. 178-A).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de març del 2004, relativa al funcionament del servei públic de Correus a Andorra, (Reg. Núm. 182-A).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de març del 2004, relativa als motius pels quals no s’ha creat una comissió d’informació i vigilància del nou centre de tractament de residus, (Reg. Núm. 183-A).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de març del 2004, relativa a l’estat de les negociacions amb la Comissió Europea sobre l’aplicació a Andorra de la directiva sobre la fiscalitat a aplicar als rendiments del capital dipositat a les entitats bancàries andorranes, (Reg. Núm. 184-A).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Josep Ribera Ambatlle, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 8 de març del
2004, relativa al Projecte de llei del joc, (Reg. Núm. 186-A).