Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 14/2004

Sessió ordinària del dia 2 de desembre del 2004
PDF document icon s14-2004 del 2 de desembre. Preguntes.pdf — PDF document, 213 KB (218561 bytes)

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral. (segons llistat annex)

ANNEX

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 2 de desembre del 2004

1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern, presentada per la M. I. Sra. Olga Areny Sánchez, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 1 de desembre del 2004, relativa a les condicions salarials dels auxiliars de pati i menjador a les escoles, (Reg. Núm. 1181-A).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Olga Areny Sánchez, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 23 de novembre del 2004, relativa a la tramitació parlamentària del nou Conveni d’educació entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya, (Reg. Núm. 1127-A).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 23 de novembre del 2004, relativa a les previsions sobre la futura utilització del centre de transferència de residus, (Reg. Núm. 1128-A).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 23 de novembre del 2004, relativa a la tramitació de la modificació, mitjançant intercanvi de notes, de l’Acord entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya sobre el trasllat i gestió de residus, (Reg. Núm. 1129-A).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Olga Areny Sánchez, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 23 de novembre del 2004, relativa als problemes de seguretat i funcionament de la nova escola Germans de Riba d’Ordino, (Reg. Núm. 1130-A).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Patrick García Ricart, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 23 de novembre del 2004, relativa a la quantitat d’apartaments que no estan sota cap classificació hotelera, (Reg. Núm. 1131-A).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Patrick García Ricart, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 23 de novembre del 2004, relativa a l’organització d’algun acte per tal de demostrar el nostre reconeixement i agraïment per la feina que ha portat a bon terme el Sr. Ricard Fiter, (Reg. Núm. 1132-A).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 23 de novembre del 2004, relativa a la posició del Govern en relació al projecte de conveni contra el blanqueig i el finançament del terrorisme del Consell d’Europa, (Reg. Núm. 1133-A).