Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 8/2008

Sessió ordinària del dia 12 de juny del 2008
PDF document icon Diari 8-2008.pdf — PDF document, 249 KB (255058 bytes)

1. Nomenament d'un membre del Consell Andorrà de l'Audiovisual.

2. Nomenament d'un membre de la Delegació del Consell General a l’OSCE.

3. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per assumir les despeses derivades dels lloguers, altres despeses de funcionament i dels treballs de condicionament d'uns nous locals per a l'INAF.

4. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de l'adquisició del 4% del capital social de la societat CTRASA.

5. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni internacional per a la repressió del finançament del terrorisme, fet a Nova York el 9 de desembre de 1999.

6. Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum, del 3 de setembre de 1993.

7. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de l’execució dels projectes núm. 0009/2005 i 0010/2005 relatius a les obres dels trams 3 i 4 de la desviació de Sant Julià de Lòria.

8. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de regulació dels organismes d'inversió col·lectiva de dret andorrà.

9. Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de fundacions.

10. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei d'ordenació de l'ensenyament superior i de la recerca.

11. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de l'aportació de 35.000 euros per part del Govern a la Fundació Ramon Llull.

12. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses del transport sanitari, servei que ha prestat durant anys la Creu Roja Andorrana.