Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 10/2008

Sessió ordinària del dia 3 d’octubre del 2008
PDF document icon Diari 10-2008.pdf — PDF document, 387 KB (397141 bytes)

1- Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora període de sessions.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi penal.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació del Codi de procediment penal.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei relativa als habitatges de preu preferent.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de la seguretat social.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de l’execució dels projectes núm. 0009/2005 i 0010/2005 relatius a les obres dels trams 3 i 4 de la desviació de Sant Julià de Lòria.

7- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord relativa a ratificar els acords contemplats en la Declaració Final del III Fòrum parlamentari celebrat a Valparaíso, els dies 11 i 12 de setembre del 2007.

8- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de modificació de la Llei 21/2006, del 14 de desembre, de l'impost sobre les plusvàlues en les transmissions patrimonials immobiliàries.

9- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades del projecte i la realització dels treballs de millora de la integració dels impactes de l’estació depuradora d’aigües nord-occidental.

10- Examen i aprovació, si escau, de la declaració d’utilitat pública i necessitat d'ocupació dels drets necessaris per a la instal·lació de pilones i el sobrevol de línies per a la ubicació d'una línia aèria de 225 kV entre la frontera francesa i el Pas de la Casa; els drets necessaris per a la instal·lació d'una línia soterrada de 225 kV entre el Pas de la Casa i el Grau Roig; dels drets d'ocupació temporal i definitiva dels terrenys per la construcció de la galeria de serveis i evacuació paral·lela al Túnel d'Envalira, per on passarà un tram de la línia de 225 kV; els drets necessaris per l'ocupació temporal dels terrenys afectats per a la realització de les obres; i els drets necessaris per al pas de persones i ginys per a obres de millora i manteniment.