Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 15/2008

Sessió ordinària del dia 4 de desembre del 2008
PDF document icon Diari 15-2008.pdf — PDF document, 243 KB (248964 bytes)

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 4 de desembre del 2008

1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Lurdes Font Puigcernal, presidenta suplent del Grup Parlamentari CDA + Segle XXI, per escrit de data 3 de desembre del 2008, relativa a les negociacions per establir un acord de reconeixement de la prova nacional de batxillerat que garanteixi l'accés dels estudiants del sistema educatiu andorrà a les universitats espanyoles, (Reg. Núm. 1558).

2. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Carles Blasi Vidal, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de desembre del 2008, relativa a l’existència i l’abast de contractes de personal al servei de l’Administració que són exorbitants en relació al dret comú aplicable als funcionaris i assimilats, (Reg. Núm. 1560).

3. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Maria Pilar Riba Font, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de desembre del 2008, relativa a l’estat d’elaboració del Pla d’empresa del SAAS, (Reg. Núm. 1561).

4. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Mariona González Reolit, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de desembre del 2008, relativa al Reglament regulador de les prestacions econòmiques d’atenció social, (Reg. Núm. 1562).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Vicenç Alay Ferrer, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 25 de novembre del 2008, relativa a l'informe sobre l'aplicació de la Carta Social Europea,(Reg. Núm. 1518).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Rodríguez Rossa, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 25 de novembre del 2008, relativa al contingut del Reglament de regulació de la relació laboral de caràcter especial de les persones en situació de presó provisional o que compleixen pena al Centre Penitenciari, (Reg. Núm. 1519).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Víctor Naudi Zamora, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 25 de novembre del 2008, relativa a la reorganització del transport sanitari, (Reg. Núm. 1520).