Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 6/2006

Sessió ordinària del dia 19 de maig del 2006
PDF document icon s06-2006 19 de maig.pdf — PDF document, 162 kB (166123 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de l’adhesió del Principat d’Andorra al Conveni sobre la prevenció i la repressió del crim de genocidi.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni sobre l’eliminació de totes les formes de discriminació racial.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni contra la tortura i altres penes o tractaments cruels, inhumans o degradants, fet a Nova York el 10 de desembre de 1984.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni contra el dopatge obert a la signatura a Estrasburg el 16 de novembre de 1989.

6- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada pels consellers generals del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, relativa a la creació de la Comissió de Legislatura de tipus Especial per a les polítiques d’igualtat, pels consellers generals que vulguin formar-ne part.

7- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, instant el Govern a què modifiqui el decret de data 7/12/2005 per tal d'incloure el dia 1 de maig, festa de treball, com un dia de festa de compliment obligatori, retribuït i no recuperable, i no traslladable a qualsevol altre dia.

8- Examen i aprovació, si escau, de l'informe de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost en relació amb l’Informe 1/2005 del Tribunal de Comptes corresponent a les despeses electorals relatives a les eleccions al Consell General celebrades el 24 d’abril del 2005.

9- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, encomanant al Govern que iniciï els tràmits necessaris perquè durant el període de sessions que s’ha iniciat el dia 1 de març de 2006, l’Estat andorrà figuri d’entre els estats membres del Consell d’Europa que han ratificat la Convenció europea per a la prevenció del terrorisme.

10- Examen i aprovació, si escau, de la Moció presentada pels M. I. Srs. Vicenç Alay Ferrer, Carles Blasi Vidal i Esteve López Montanya, consellers generals del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, menada de la pregunta relativa a la liquidació de comptes de Govern de l’exercici 2005, formulada en la sessió del Consell General del dia 27 d’abril del 2006.