Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 13/2006

Sessió ordinària del dia 27 d’octubre del 2006
PDF document icon s13-2006 del 27 d'octubre - 16 Punts.pdf — PDF document, 312 kB (320460 bytes)

1. Nomenament dels membres del Consell Andorrà de l'Audiovisual.

2. Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, de l’Administració general i de les entitats parapúbliques, corresponents a l’exercici 2003, així com dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponents al mateix exercici.

3. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'acord instant el Govern a què prengui les mesures oportunes per tal de posar fi a la política de discriminació per condició personal implícita en la prohibició de donar sang a qualsevol persona homosexual de sexe masculí.

4. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord relativa a què el Govern aprovi un nou text reglamentari que substitueixi l'actual Reglament regulador de revisions mèdiques de data 21 de gener de 1998, i doni les instruccions necessàries per a què mentre regeixi l'actual Reglament es deixin sense efecte aquelles disposicions que entren en conflicte amb l'establert a la Llei i a les disposicions citades en l’apartat anterior.

5. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació de l'Acord sobre el trasllat de cadàvers, adoptat a Estrasburg el 26 d'octubre de 1973.

6. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de l'adhesió a la Convenció única sobre estupefaents, feta a Nova York el 30 de març de 1961, esmenada pel Protocol de 1972 de modificació de la Convenció.

7. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de l'adhesió al Conveni sobre substàncies psicòtropes, fet a Viena el 21 de febrer de 1971.

8. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suspensió cautelar i temporal d'atorgament de tot tipus de contractes d'aprofitament compartit i per torn de béns immobles.

9. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada per a la protecció de la Vall del Madriu-Perafita-Claror.

10. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació puntual de la Llei d'arrendaments de finques urbanes.

11. Designació del president i dels dos membres del Tribunal de Comptes.

12. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei 17/2004, del 3 de novembre, de l'impost indirecte sobre la prestació de serveis empresarials i professionals.

13. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei 18/2004, del 3 de novembre, de l'impost indirecte sobre la producció interna.

14. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la llei 19/2004, del 3 de novembre, de l'impost indirecte sobre les activitats comercials.

15. Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la nacionalitat, de 5 d’octubre de 1995.

16. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del procediment executiu de l’ordre judicial de pagament.