Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 16/2006

Sessió ordinària del dia 14 de desembre del 2006
PDF document icon Diari 16-2006 del 14 de desembre - 5 Punts.pdf — PDF document, 336 kB (345,080 bytes)

1- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de l’article 9 de la Llei qualificada de transferències als comuns, de 4 de novembre de 1993.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei per la qual s’estableix el dret a rebre una indemnització, per part de les persones que hagin desenvolupat l’hepatitis C, abans de l’any 1991, com a conseqüència d’haver rebut una transfusió sanguínia o bé per contagi en la seva activitat laboral a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

3- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’adquisició de la finca anomenada “Hotel Cerqueda”, a Santa Coloma.

4- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de l’adquisició del 29% del capital social de la societat CTRASA.

5- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei d’inversions estrangeres al Principat d’Andorra.

6. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de l’impost sobre les plusvàlues en les transmissions patrimonials immobiliàries.