Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Documentació / Diari Oficial del Consell General / Any 2006 / DCG 2/2006 (Vol. II)

DCG 2/2006 (Vol. II)

Sessió ordinària del dia 9 de març del 2006
PDF document icon s02-2006 VOLUM II.pdf — PDF document, 350 kB (358,523 bytes)

1- Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora període de sessions.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2006, així com del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Tractat de prohibició completa dels assaigs nuclears, adoptat a Nova York el 10 de setembre de 1996.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de l'adhesió al Conveni per a la repressió d'actes il·lícits contra la seguretat de la navegació marítima i al Protocol per a la repressió d'actes il·lícits contra la seguretat de les plataformes fixes situades a la plataforma continental, fets a Roma el 10 de març de 1988.

5- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de modificació de la Llei general d'ordenació del territori i urbanisme, de 29 de desembre del 2000.

6- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de modificació de l'article 110 del Reglament del Consell General.

7- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Protocol núm. 14 de la Convenció per a la salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, que esmena el sistema de control de la Convenció.

8- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la nacionalitat, de 5 d'octubre de 1995.

9- Nomenament, si escau, del president i de tres membres del Consell d'Administració de l'Institut Nacional Andorrà de Finances.

10. Preguntes al Govern amb resposta oral:

Pregunta urgent amb resposta oral del Govern, presentada pel M.I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 8 de març, relativa a la notícia publicada en els mitjans de comunicació referent a la negativa que van rebre per part d'STA els inspectors de l'Agència de Protecció de Dades a l'hora d'accedir als locals i serveis de la parapública, (Reg. 0208).