Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 15/2006

Sessió ordinària del dia 30 de novembre del 2006
PDF document icon s15-2006 del 30 de novembre - 8 Punts.pdf — PDF document, 158 kB (162,072 bytes)

1- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de l’apartat 5 de l’article 9 de la Llei qualificada de delimitació de competències dels comuns, de 4 de novembre de 1993.

2- Nomenament dels membres del Consell Andorrà de l’Audiovisual.

3- Informe anyal del Raonador del Ciutadà corresponent a l'any 2005.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de residències passives.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni de Santa Cruz de la Sierra, constitutiu de la Secretaria General Iberoamericana.

6- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de l'adhesió al Conveni sobre la protecció i la promoció de la diversitat de les expressions culturals, fet a París el 20 d'octubre del 2005.

7- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat amb text alternatiu, presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada 11/2003 de modificació de l’article 7 de la Llei qualificada de transferències als comuns, del 27 de juny.

8- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat, presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de creació de la societat pública Andorra Turisme, SA.