Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 8/2000

Sessió ordinària del dia 15 de desembre del 2000
PDF document icon Diari 8-2000, del 15 de Desembre.pdf — PDF document, 400 KB (409861 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de les esmenes als articles 7 i 74 de la Constitució de l'Organització Mundial de la Salut.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de l'article 3 del Reglament d'aplicació núm. 17 de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei sobre transmissions patrimonials immobiliàries.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de la funció pública.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació dels Protocols opcionals a la Convenció sobre els drets de l'infant relatius a la participació d'infants en els conflictes armats i a la venda d'infants, la prostitució infantil i la utilització d'infants en la pornografia.

6- Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2001, d'acord amb l'article 111 del Reglament del Consell General, així com de les esmenes a la totalitat presentades, i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del Govern.

8- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jordi Torres Alís, en representació de l'Agrupament Nacional Democràtic, al Projecte de llei de regulació dels mòduls aplicables a les entitats bancàries en el marc de la Llei de l'impost indirecte sobre la prestació de serveis.

9- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei dels agents i gestors immobiliaris.

10- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de finançament electoral.

11- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.