Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 7/2000

Sessió ordinària del dia 9 de novembre del 2000
PDF document icon Diari 7-2000, del 09 de Novembre.pdf — PDF document, 465 KB (476324 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de contractació pública.

2. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.

3. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de finançament electoral.

4. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada d'immigració.

5. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de navegació aèria.

6. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei relatiu a les estacions d'esquí i les instal·lacions de transport per cable.

7. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Tractat entre el Principat d'Andorra i la República Francesa que rectifica la frontera.

8. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'acord relativa a encomanar al Govern que l'Estat andorrà figuri entre els estats signataris de la Carta Social Europea revisada.

9. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'acord relativa a què l'Estat andorrà figuri entre els estats signataris del Protocol facultatiu al Conveni sobre l'eliminació de tot tipus de discriminació envers la dona.

10. Nomenament dels membres del Consell Andorrà de l'Audiovisual.

11. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de crèdit extraordinari per fer front a les despeses necessàries per a la creació i el funcionament del Tribunal de Comptes.

12. Preguntes al Govern amb resposta oral.
(segons llistat annex)

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 9 de novembre del 2000

1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Mixt, per escrit de data 7 de novembre del 2000, relativa a la sinistralitat laboral en el sector de la construcció, amb declaració d'urgència. (Reg. Núm. 1297-A)