Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 3/2000

Sessió Ordinària del dia 13 d'abril del 2000
PDF document icon Diari 3-2000, del 13 d'Abril.pdf — PDF document, 419 kB (429,851 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de caça.

2. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei dels vedats de caça.

3. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada d’addició de l’article 307 bis al Codi penal.

4. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació de l’Acord entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya sobre el trasllat i la gestió de residus.

5. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni sobre el trasllat de persones condemnades fet a Estrasburg el 21 de març de 1983.

6. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit pressupostari per a les despeses derivades de la regularització de les transferències als comuns de l’exercici 1998.

7. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord relativa a encomanar al Govern que iniciï els tràmits necessaris perquè en el proper període de sessions l’Estat andorrà figuri entre els estats membres del Consell d’Europa signataris de la Convenció Penal sobre la corrupció oberta a la signatura el primer de gener de 1999.

8. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de les ratificacions dels Protocols núm. 1 i núm. 2 al Conveni europeu per a la prevenció de la tortura i de les penes o dels tractaments inhumans o degradants.

9. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de l’article 2 del Reglament d’aplicació núm. 5 de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

10. Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de l’estatut de la radiodifusió i televisió pública i de creació de la societat pública radiotelevisió d’Andorra SA.

11. Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei del Tribunal de Comptes.

12. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de l’impost indirecte sobre la prestació de serveis.

13. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de regulació dels mòduls aplicables a les entitats bancàries en el marc de la Llei de l’impost indirecte sobre la prestació de serveis.

14. Preguntes al Govern amb resposta oral. (Segons llistat annex)