Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 2/2000

Sessió Ordinària del dia 21 de març del 2000
PDF document icon Diari 2-2000, del 21 de Març.pdf — PDF document, 382 kB (391,422 bytes)

1. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora, Jaume Bartumeu Cassany i Simó Duró Coma, en representació del Grup Mixt, al Projecte de llei de l’impost indirecte sobre la prestació de serveis.

2. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jordi Torres Alís, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, al Projecte de llei de regulació dels mòduls aplicables a les entitats bancàries en el marc de la Llei de l’impost indirecte sobre la prestació de serveis.

3. Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Jordi Torres Alís, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, Vicenç Mateu Zamora, Jaume Bartumeu Cassany i Simó Duró Coma, en representació del Grup Mixt, al Projecte de llei de l’impost sobre transmissions patrimonials immobiliàries.

4. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jordi Torres Alís, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, al Projecte de llei d’establiment de la taxa per raó del servei de fe pública notarial.

5. Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Jordi Torres Alís, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, Vicenç Mateu Zamora, Jaume Bartumeu Cassany i Simó Duró Coma, en representació del Grup Mixt, al Projecte de llei de taxes judicials.

6. Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat amb text alternatiu, presentada pels M. I. Srs. Vicenç Alay Ferrer, M. Rosa Ferrer Obiols, i Simó Duró Coma, en representació del Grup Mixt, Miquel Alís Font, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, al Projecte de llei de modificació del Reglament laboral i de disposicions del Reglament tècnic i del Reglament d’aplicació núm. 13 del Règim Andorrà de Seguretat Social.

7. Informe anual del Raonador del Ciutadà.