Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/1999

Sessió Ordinària del dia 26 de novembre de 1999
PDF document icon Diari 9-1999, del 26 de Novembre.pdf — PDF document, 390 KB (399476 bytes)

1– Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per assumir les despeses derivades de les obres de la construcció de l’estand d’Andorra a Hannover.

2– Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord relativa a la suspensió cautelar de la Dra. Assumpció Benito del seu càrrec de directora gerent del SAAS.

3– Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei d’aprovació de l’adquisició de la totalitat de les accions de la societat de dret belga PANCA SA i de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades d’aquesta adquisició.

4– Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de mesures provisionals per a la preservació dels espais naturals i rústics.

5– Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes del Consell General, Administració general i parapúbliques, corresponents a l'exercici 1997.

6– Examen i aprovació, si escau, de les auditories relatives a les transferències fetes per l'Administració central als comuns, corresponents a l'exercici 1997.

7– Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació dels articles 6.1 i 7.1 de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.

8– Preguntes al Govern amb resposta oral.
(Segons llistat annex)

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del 26 de novembre de 1999

1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada amb caràcter urgent pel M. I. Sr. Enric Tarrado Vives, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, per escrit de data 24 de novembre de 1999, relativa al Reglament d’animals perillosos, (Reg. núm. 1369–A).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, consellers generals, per escrit de data 7 d’octubre de 1999, relativa als treballs de modificació de terrenys, (Reg. núm. 1156–A).