Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 5/1999

Sessió Ordinària del dia 10 de juny de 1999
PDF document icon Diari 5-1999, del 10 de Juny.pdf — PDF document, 405 KB (415400 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de patents.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei sobre drets d’autor i drets veïns.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació del Codi penal.

4- Examen i aprovació, si escau, de l’informe raonat en el que es proposa l’aprovació de la declaració d’utilitat pública i de necessitat d’ocupació de les finques anomenades “El Mitjanès” i “El Bohigó”.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del Codi de la circulació.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació del Codi penal.

7- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i el Regne d’Espanya per a l’ampliació del pont internacional sobre el riu Runer entre les localitats de la Farga de Moles (Espanya) i Sant Julià de Lòria (Andorra).

8- Nomenament d’un membre de la Junta de Govern de l’ORTA.

9- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Vicenç Alay Ferrer, conseller general, per escrit de data 7 de maig de 1999, relativa a la Llei qualificada de la jurisdicció de menors, de modificació parcial del Codi penal i de la Llei qualificada de la justícia.

10- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany i M. Rosa Ferrer Obiols, consellers generals, per escrit de data 10 de maig de 1999, relativa a l’estudi d’audiència de l’ORTA.

11- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Jordi Torres Alís, Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora i Simó Duró Coma, consellers generals, per escrit de data 12 de maig de 1999, relativa a la reunió del Comitè Mixt Andorra/CEE celebrada el passat dia 6 de maig de 1999 a Brussel·les.

12- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Jordi Torres Alís, Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora i Simó Duró Coma, consellers generals, per escrit de data 13 de maig de 1999, relativa al Tractat trilateral França-Andorra-Espanya.

13- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany i M. Rosa Ferrer Obiols, consellers generals, per escrit de data 25 de maig de 1999, relativa a l’estructura, funcionament i imatge de l’ORTA.

14- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Enric Tarrado Vives, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, per escrit de data 8 de juny de 1999, relativa als reglaments que han de desenvolupar la Llei general de l’allotjament turístic.

15- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Enric Tarrado Vives, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, per escrit de data 8 de juny de 1999, relativa al desenvolupament reglamentari de la Llei de tinença i de protecció d’animals.