Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 1/1999

Sessió Extraordinària del dia 14 de gener de 1999
PDF document icon Diari 1-1999, del 14 de Gener.pdf — PDF document, 330 KB (338143 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acceptació de les esmenes als articles 24 i 25 de la Constitució de l’Organització Mundial de la Salut.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de l’emissió d’unes monedes commemoratives del 250è aniversari de la redacció del Manual Digest.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació dels articles 105 i 114 del Codi penal.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici de 1999, així com del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, relativa a la incorporació d’un carril de bicicletes o vorera d’emergència en els nous vials i en els ja existents.

6- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols, per escrit de data 17 de desembre de 1998, relativa a l’aplicació i desenvolupament del Conveni sobre l’eliminació de tots els tipus de discriminació envers la dona, adoptat per l’assemblea General de les Nacions Unides el 18 de desembre de 1979.

7- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, per escrit de data 17 de desembre de 1998, relativa a la situació dels membres de l’antic Servei d’Ordre, avui Policia, que es troben jubilats.

8- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, per escrit de data 17 de desembre de 1998, relativa a la mort accidental d’un treballador en les obres del túnel d’Envalira.

9- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols i pel M. I. Sr. Simó Duró Coma, per escrit de data 17 de desembre de 1998, relativa a l’afectació de funcionaris del Cos de Policia a serveis o unitats diferents a les que habitualment presten els seus serveis.