Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 11/1999

Sessió Ordinària del dia 16 de desembre de 1999
PDF document icon Diari 11-1999, del 16 de Desembre.pdf — PDF document, 499 KB (511289 bytes)

1. Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2000, d’acord amb l’article 111 del Reglament del Consell General, així com de les esmenes a la totalitat presentades, i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

2. Examen i aprovació, si escau, del dictamen de la Comissió Especial de la Justícia.

3. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei d’ordenació lingüística.

4. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per a les despeses derivades de l’adquisició, la instal·lació i el funcionament d’un sistema de control monitoritzat de presoners.

5. Designació d’un magistrat del Tribunal Constitucional.

6. Nomenament d’un membre titular de la delegació del Consell General a l’OSCE.

7. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de l’article 2 del Reglament d’aplicació núm. 5; de l’article 2 del Reglament d’aplicació núm. 6, i dels articles 3 i 4 del Reglament d’aplicació núm. 10, de la Caixa Andorrana de Seguretat Social

8. Preguntes al Govern amb resposta oral. (Segons llistat annex)

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 16 de desembre de 1999

1. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pels M. I. Srs. Ladislau Baró Solà, en representació de l’Agrupament Nacional Democràtic, Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora, i Simó Duró Coma, del Grup Mixt, per escrit de data 14 de desembre de 1999 relativa al Centre de Perpinyà de l’Institut d’Estudis Andorrans, amb declaració d’urgència. (Reg. 1486–A)

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora, i Simó Duró Coma, del Grup Mixt, per escrit de data 14 de desembre de 1999 relativa al tractament donat a les candidatures del Partit Liberal en els espais de notícies (informatius) en la ràdio i la televisió públiques destinats a les eleccions comunals, amb declaració d’urgència. (Reg. 1491–A).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora, i Simó Duró Coma, del Grup Mixt, per escrit de data 14 de desembre de 1999 relativa al fitxer d’universitaris d’Andorra del Ministeri d’Educació, amb declaració d’urgència. (Reg. 1492–A).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Simó Duró Coma, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 14 de desembre de 1999 relativa al projecte de construcció d’un centre escolar a Ordino, amb declaració d’urgència.
(Reg. 1493–A).