Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/1998

Sessió Ordinària del dia 10 de desembre de 1998
PDF document icon Diari 9-1998, del 10 de Desembre.pdf — PDF document, 465 KB (476509 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei de l'impost de mercaderies indirecte.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la tarifa general de taxes al consum.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei de taxes de l'Oficina de Marques.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per assumir les despeses derivades del projecte constructiu de les proteccions d'execució prioritària a la Solana d'Andorra la Vella.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit pressupostari per les despeses derivades de la regularització de les transferències als comuns de l'exercici 1997.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei autoritzant el Govern perquè participi en la societat Ramaders d'Andorra SA.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació del Codi de procediment penal.

8- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació del Codi penal.

9- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'acord presentada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, Simó Duró Coma i Jordi Torres Alís, relativa a l'adhesió al Conveni europeu sobre el trasllat de persones condemnades.

10- Debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l'exercici de 1999, d'acord amb l'article 111.1 del Reglament del Consell General, així com de les esmenes a la totalitat presentades.

11- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació parcial dels reglaments d'aplicació número 6 i número 10 de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

12- Nomenament d'un membre de la delegació del Consell General al Consell d'Europa.

13- Nomenament d'un membre de la delegació del Consell General a l'OSCE.

14- Nomenament d'un membre de la junta de Govern de l'ORTA.

15- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, per escrit de data 17 de novembre de 1998, relativa a la presència d'empreses franceses en els treballs per a la construcció, l'explotació i el manteniment del túnel d'Envalira.

16- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols, per escrit de data 17 de novembre de 1998, relativa al desenvolupament del Decret sobre l'habitatge.

17- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany per escrit de data 9 de desembre de 1998, relativa a la intervenció policial en locals públics i proves d'alcoholèmia.