Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 4/1998

Sessió Ordinària del dia 14 de maig de 1998
PDF document icon Diari 4-1998, del 14 de Maig.pdf — PDF document, 348 KB (357067 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió al Conveni relatiu a la creació d'un Consell de Cooperació Duanera signat a Brussel·les en data 15 de desembre de 1950, així com al seu annex.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Conveni europeu per a la protecció del patrimoni arqueològic (revisat).

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió al Conveni duaner sobre el carnet ATA per a l'admissió temporal de mercaderies (Conveni ATA), fet a Brussel·les el 6 de desembre de 1961, i al seu annex, així com l'adhesió al Conveni relatiu a l'admissió temporal (Conveni d’Istanbul), fet a Istanbul el 26 de juny de 1990, i als annexos A, B1, B2, B3, B 5, B6, B7 i B9 de l'esmentat Conveni.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Conveni sobre la prohibició de la utilització, l'emmagatzematge, la producció i la transferència de mines antipersona i sobre la seva destrucció.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses per a la instal·lació d'una plataforma elevadora als locals de la biblioteca pública del Govern.

6- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de declaració de la Festa Nacional i el Dia de la Constitució.

7- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat presentada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Alay Ferrer i Simó Duró Coma, en representació del Grup Mixt al Projecte de llei general de l'allotjament turístic.

8- Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pel M. I. Sr. Ladislau Baró Solà, en representació de l'Agrupament Nacional Democràtic, i pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Alay Ferrer i Simó Duró Coma, en representació del Grup Mixt al Projecte de la llei de l'esport.

9.- Nomenament d'un membre de la Junta de Govern de l'Organisme de Ràdio i Televisió d'Andorra (ORTA).

10- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols, consellera general, per escrit de data 25 de març de 1998, relativa a l'aplicació i el desenvolupament del Conveni sobre l'eliminació de tots tipus de discriminació envers la dona.