Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 6/1998

Sessió Ordinària del dia 30 de juny de 1998
PDF document icon Diari 6-1998, del 30 de Juny.pdf — PDF document, 543 KB (556905 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei general de l'allotjament turístic.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de la llei de l'esport.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de protecció dels animals.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit pressupostari per a les despeses derivades del canvi d'ubicació de l'Ambaixada del Principat d'Andorra a França.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei de creació de l'Oficina Andorrana d'Entitats d'Assegurança d'Automòbil.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de regulació de la creació de noves entitats bancàries de dret andorrà.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de regulació del capital social mínim de les entitats bancàries de dret andorrà.

8- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de regulació del règim administratiu bàsic de les entitats bancàries.

9- Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes del Consell General, Administració General i parapúbliques, corresponents a l'exercici 1996.

10- Examen i aprovació, si escau, de les auditories relatives a les transferències fetes per l'Administració Central als Comuns corresponents a l'exercici 1996.

11- Nomenament d'un membre de la Junta de Govern de l'ORTA.

12- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 16 de juny de 1998, relativa a l'ensenyament de la religió a l'Escola Andorrana.

13- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit de data 18 de juny de 1998, relativa a la potabilitat de l'aigua destinada al consum humà a la zona de Besillosa -la Massana-.

14- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, en representació del Grup Parlamentari d'Iniciativa Democràtica Nacional, per escrit de data 25 de juny de 1998, relativa a l'avantprojecte de llei d'ordenació lingüística.