Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 3/1998

Sessió Ordinària del dia 16 de març de 1998
PDF document icon Diari 3-1998, del 16 de Març.pdf — PDF document, 409 KB (418895 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió als estatuts del Centre Internacional d'Estudis per a la Conservació i la Restauració dels Béns Culturals -ICCROM- revisats per l'Assemblea General en la seva XVIII sessió, el 21 d'octubre de 1993.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de les obres de construcció d'un centre d'autoaprenentatge de català al Pas de la Casa.

3- Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pel M. I. Sr. Jordi Torres Alís, en representació de l'Agrupament Nacional Democràtic, i pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Alay Ferrer i Simó Duró Coma, en representació del Grup Mixt al Projecte de llei per a la construcció del túnel d'Envalira mitjançant concessió administrativa.

4- Nomenament d'un membre de la Junta de Govern de l'Organisme de Ràdio i Televisió d'Andorra (ORTA).

5- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, del Grup Mixt, per escrit de data 30 de desembre de 1997, relativa a la Llei general del sòl.

6- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, del Grup Mixt, per escrit de data 30 de desembre de 1997, relativa a les declaracions efectuades pel cap de Govern sobre la posició dels coprínceps respecte a la Proposició de llei reguladora de les unions familiars de fet.

7- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, consellers generals, per escrit de data 8 de gener de 1998, relativa al Projecte de llei d'immigració.

8- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, consellers generals, per escrit de data 20 de gener de 1998, relativa a la congelació salarial del personal de l'Administració i del salari mínim.

9- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, consellers generals, per escrit de data 27 de gener de 1998, relativa a la creació de la Borsa de Treball.

10- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, consellers generals, per escrit de data 3 de febrer de 1998, relativa al Projecte de llei de modificació de l'IMI.

11- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Jaume Bartumeu Cassany i M. Rosa Ferrer Obiols, del Grup Mixt, per escrit de data 20 de febrer de 1998, relativa a la política de promoció turística del Principat d'Andorra a través de l'esport.

12- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pels M. I. Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, consellers generals, per escrit de data 26 de febrer de 1998, relativa a la Llei d'immigració i a les autoritzacions temporals.