Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 5/1998

Sessió Ordinària del dia 4 de juny de 1998
PDF document icon Diari 5-1998, del 4 de Juny.pdf — PDF document, 336 KB (344466 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de les obres d'ampliació de l'Escorxador Nacional d'Andorra.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei de creació i funcionament del raonador del ciutadà.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei per a la construcció del túnel d'Envalira mitjançant concessió administrativa.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la tarifa general de taxes de consum.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei de l'impost de mercaderies indirecte.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de les obres d'adequació a l'ESO del Col·legi Sant Ermengol.

7- Nomenament d'un membre de la Junta de Govern de l'ORTA.

8- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit, de data 2 de juny de 1998, relativa a la situació dels membres de l'antic servei d'ordre, avui policia, que es troben jubilats.

9- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Grup Mixt, per escrit, de data 2 de juny de 1998, relativa a les declaracions del Sr. Ministre de la Presidència.