Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 8/1998

Sessió Ordinària del dia 8 d'octubre de 1998
PDF document icon Diari 8-1998, del 8 d'Octubre.pdf — PDF document, 252 KB (258687 bytes)

1- Elecció d’un secretari de la Sindicatura.

2- Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora de període de sessions.

3- Aprovació, si escau, de la Proposició de llei de declaració de la festa nacional i el dia de la Constitució.

4- Aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió a la constitució de la Unió Internacional de Telecomunicacions i al Conveni de la Unió Internacional de Telecomunicacions, fets a Ginebra el 22 de desembre de 1992.

5- Aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació de l'instrument d'esmena a la constitució de la Unió Internacional de Telecomunicacions i de l'instrument d'esmena al Conveni de la Unió Internacional de Telecomunicacions, (Ginebra 1992), que contenen les esmenes adoptades per la conferència de plenipotenciaris a Kyoto el 14 d'octubre de 1994.

6- Aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de les notificacions relatives al Conveni relatiu a l'admissió temporal (Conveni Istanbul) fet a Istanbul el 26 de juny de 1990, i als annexos A, B1, B2, B3, B5, B6, B7 i B9 del Conveni esmentat.

7- Aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari pressupostari per fer front a les despeses derivades de la creació del Servei Tràmits.

8- Aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió a l'Acord general sobre els privilegis i les immunitats del Consell d'Europa, al Protocol addicional a l'Acord general sobre els privilegis i les immunitats del Consell d'Europa, al sisè Protocol addicional a l'Acord general sobre els privilegis i les immunitats del Consell d'Europa, i a l'Acord europeu relatiu a les persones que participen en els procediments davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans.

9- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació dels articles 105 i 114 del Codi Penal.

10- Nomenament del raonador del ciutadà.

11- Elecció d'un membre de la Junta de Govern de l'ORTA.

12- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada per la M. I. Sra. M. Rosa Ferrer Obiols, Consellera General, per escrit de data 16 de juny de 1998, relativa a la petició adreçada per un grup de ciutadans per a la modificació de la Llei reguladora de la gestió de la CASS.

13- Resposta oral del Govern a la pregunta formulada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, Conseller General, per escrit de data 17 de juny de 1998, relativa al forn incinerador d'escombraries situat a la carretera de la Comella.