Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 11/1996

Sessió Ordinària del dia 19 de desembre de 1996
PDF document icon Diari 11-1996, del 19 de Desembre.pdf — PDF document, 219 KB (225051 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei general dels ingressos tributaris.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei general de les finances públiques.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la compra de maquinària per codificar els forfets d’esquí.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de les obres complementàries del nou despatx central de policia.

5- Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pel M.I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Nova Democràcia, pel M.I. Sr. Ladislau Baró Solà, en representació del Grup Parlamentari Agrupament Nacional Democràtic, i pel M.I. Sr. Josep Garrallà Rossell, en representació del Grup Parlamentari Agrupament Canillo-Massana, al Projecte de llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la posada en marxa de la ràdio i la televisió andorrana.

6- Examen i aprovació, si escau, de les auditories de les transferències fetes per l’Administració general als Comuns, corresponents a l’exercici 1995.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de regulació de les facultats operatives dels diversos components del sistema financer.

8- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada reguladora de l’activitat de l’Estat en matèria de tractats.

9- Resposta oral del Govern a les preguntes formulades:
- Pel Conseller General, Sr. Francesc Rodríguez Rossa, per escrit de data 17 de desembre de 1996.
- Pel Conseller General, Sr. Jaume Bartumeu Cassany, per escrit de data 18 de desembre de 1996.
- Pel Conseller General, Sr. Jaume Bartumeu Cassany, per escrit de data 18 de desembre de 1996.