Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 5/1996

Sessió Ordinària del dia 17 de maig de 1996
PDF document icon Diari 5-1996, del 17 de Maig.pdf — PDF document, 146 KB (150347 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de les auditories de les transferències fetes per l'Administració general als comuns, corresponents a l'exercici 1994.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de la rehabilitació de la depuradora del Pas de la Casa, insuficient al pressupost per al 1995.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades per la realització de la depuradora del Pas de la Casa.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió a la Convenció sobre relacions diplomàtiques, feta a Viena el 18 d'abril de 1961 i a la Convenció sobre relacions consulars, feta a Viena el 24 d'abril de 1963.

5- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat al Projecte de Llei de modificació de la tarifa general de taxes del consum.

6- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat al Projecte de Llei qualificada del reagrupament familiar en benefici dels treballadors estrangers residents a Andorra.

7- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat al Projecte de Llei de modificació de la Llei qualificada de residències passives, amb text articulat alternatiu.

8- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat al Projecte de Llei general dels ingressos tributaris.

9- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat al Projecte de Llei general dels ingressos tributaris, amb text articulat alternatiu.

10- Elecció d'un membre de la Junta de Govern de l'Organisme de Ràdio i Televisió d'Andorra (ORTA).

11- Resposta oral del Govern a les preguntes formulades:

- Pels Consellers Generals, Srs. Vicenç Mateu i Vicenç Alay Ferrer, per escrit de data 2 de maig de 1996.

- Pels Consellers Generals, Srs. Vicenç Mateu i Vicenç Alay Ferrer, per escrit de data 3 de maig de 1996.

- Pel Conseller General, Sr. Jaume Bartumeu, per escrit de data 8 de maig de 1996.