Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 10/1996

Sessió Ordinària del dia 12 de desembre de 1996
PDF document icon Diari 10-1996, del 12 de Desembre.pdf — PDF document, 108 KB (110703 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del Ministeri Fiscal.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei de regulació dels criteris de solvència i de liquiditat de les entitats financeres, de data 29 de febrer de 1996.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses d’adquisició dels locals de l’Ambaixada d’Andorra i de l’Oficina de Turisme de Madrid.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de l’article 2 del Reglament d’aplicació núm. 6 i dels articles 3 i 4 del Reglament d’aplicació núm. 10 de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses de rehabilitació de la Borda del Raser, 2ª fase.

6- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’adhesió a l’acord europeu relatiu al treball dels equips de conducció de vehicles que realitzen transports internacionals per carretera (AETR).

7- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M.I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Nova Democràcia, al Projecte de llei de modificació de la Llei de creació del Servei d’Inspecció de Treball.

8- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M.I. Sr. Joan Travesset Grau, en representació del Grup Parlamentari Agrupament Nacional Democràtic, al Projecte de llei de modificació de l’article 10 del Reglament d’aplicació núm. 4 de la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

9- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M.I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Nova Democràcia, al Projecte de llei de protecció dels animals.

10- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei d’aprovació d’una despesa plurianual per finançar l’adquisició d’un terreny destinat a noves dependències del Consell General, conegut per “Hotel Mirador”.