Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 4/1996

Sessió Ordinària del dia 11 d'abril de 1996
PDF document icon Diari 4-1996, del 11 d'Abril.pdf — PDF document, 59 KB (60963 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de crèdit extraordinari per fer front a la despesa derivada de l'adquisició d'una bàscula electrònica per pesar bestiar boví, no previst a la Llei de Pressupost per al 1995.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de la instal·lació d'un ascensor al santuari de Na. Sra. de Meritxell.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses de les obres de "creació d'una zona peatonal situada al C. Major del Pas de la Casa".

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades d'estudis i assessoraments dels serveis generals del Ministeri de Sanitat, del Servei de Medicina Legal i Forense, i de les despeses de lloguers i telèfon del Laboratori Central de la Salut Pública.

5- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses de les obres de reforç de l'estructura del Col·legi Sagrada Família situat a la parròquia d'Escaldes- Engordany, amb dotació insuficient al pressupost per al 1995.

6- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de la instal·lació d'una desbrossadora automàtica en el canal de la piscicultura, amb dotació insuficient en el pressupost per al 1995.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei de modificació de la Llei de la Taxa sobre la Tinença de Vehicles.

8- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat al Projecte de Llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses de lloguer, mobiliari i equipament destinat al nou centre penitenciari.

9- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat al Projecte de Llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses de les obres del nou edifici escolar al Col·legi St. Ermengol, segona fase.

10- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de Llei contra el frau en matèria duanera.

11- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de Llei del registre civil.