Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 8/1996

Sessió Ordinària del dia 16 d'octubre de 1996
PDF document icon Diari 8-1996, del 16 d'Octubre.pdf — PDF document, 282 KB (289547 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió al Conveni sobre l'eliminació de tots tipus de discriminació envers la dona.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Conveni europeu per a la prevenció de la tortura i de les penes o dels tractaments inhumans o degradants.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de ratificació del Conveni per a la protecció del patrimoni mundial, cultural i natural.

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió al Conveni internacional per a la creació, a París, d'una oficina internacional de les Epizoòties.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'acceptació de la constitució de l'Organització Mundial de la Salut.

6- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'adhesió al Conveni relatiu a la protecció dels infants i a la cooperació en matèria d'adopció internacional.

7- Examen i aprovació, si escau, del Protocol de l'acord en forma d'intercanvi de cartes entre el Principat d'Andorra i la Comunitat Econòmica Europea després de l'adhesió de la República d'Àustria, de la República de Finlàndia i del Regne de Suècia a la Unió Europea.

8- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació de la Llei de marques. 

9- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit pressupostari per a les despeses derivades de la proposta d'ampliació de la transferència que el Govern atorga al Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS).

10- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de modificació dels estatuts de l'Institut d'Estudis Andorrans.

11- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat presentada pel M.I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, en representació del Grup Parlamentari Nova Democràcia, al Projecte de llei de declaració d'interès públic de societats dedicades a televisió d'abast exterior a Andorra.

12- Examen i aprovació, si escau, de l'esmena a la totalitat presentada pel M.I. Sr. Ladislau Baró Solà, en representació del Grup Parlamentari Agrupament Nacional Democràtic, al Projecte de llei de declaració d'interès públic de societats dedicades a televisió d'abast exterior a Andorra i, presa en consideració del text alternatiu proposat.

13- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de quota d'immigració per al període comprés entre l'1 de juny de 1996 i el 31 de maig de 1997.

14- Resposta oral del Govern a les preguntes formulades:

- Pel Conseller General no adscrit, Sr. Vicenç Alay Ferrer, per escrit de data 12 de setembre de 1996.

- Pels Consellers Generals no adscrits, Srs. Vicenç Mateu Zamora i Vicenç Alay Ferrer, per escrit de data 12 de setembre de 1996.

- Pel Conseller General, Sr. Jordi Cinca Mateos, per escrit de data 11 d'octubre de 1996.

- Pel Conseller General, Sr. Jaume Bartumeu Cassany, per escrit de data 14 d'octubre de 1996.