Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 8/2007

Sessió ordinària del dia 17 de maig del 2007
PDF document icon s08-2007.pdf — PDF document, 259 KB (265796 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, encomanant al Govern que durant l’any 2007 presenti a ratificació del Consell General la Convenció sobre la protecció de les persones en relació al tractament automatitzat de les dades de caràcter personal, fet a Estrasburg el 28 de gener de 1981.

2- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni de Bariloche per a la cooperació en el marc de la Conferència Iberoamericana.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de l’article 9 de la Llei qualificada de transferències als comuns, de 4 de novembre de 1993.

4- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de regulació del número d'identificació administrativa.

5- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei del cens.

6- Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum.

7- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada 11/2003 de modificació de l’article 7 de la Llei qualificada de transferències als comuns, del 27 de juny.

8- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de creació del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra.

9- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat amb text alternatiu, presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de modificació de la Llei de l’Escola Andorrana.

10- Examen i aprovació, si escau, de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, de l’Administració general i de les entitats parapúbliques, corresponents a l’exercici del 2004, així com dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponents al mateix exercici.

11- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Govern del Principat d’Andorra i el Govern del Regne d’Espanya en matèria educativa.