Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 5/2007

Sessió ordinària del dia 22 de març del 2007
PDF document icon s05-2007..pdf — PDF document, 239 KB (245742 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de l’esmena a la totalitat presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, al Projecte de llei de creació de la societat pública Andorra Turisme, SA.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei del cos penitenciari.

3- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei penitenciària.

4- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de la revisió de preus de la construcció del nou Centre de Tractament de Residus.

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposició de llei qualificada de modificació de l’apartat 5 de l’article 9 de la Llei qualificada de delimitació de competències dels comuns, de 4 de novembre de 1993.

6- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de l’adhesió al Conveni internacional per a la repressió de la falsificació de moneda i al Protocol opcional al Conveni internacional per a la repressió de la falsificació de moneda, fets a Ginebra el 20 d’abril de 1929.

7- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’acord presentada pels M. I. Srs. Josep Dallerès Codina, Esteve López Montanya, i Mariona González Reolit, consellers generals del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, instant el Govern a què presenti durant el primer trimestre del 2007, un Projecte de llei de modificació de la Llei de la funció pública que permeti comptabilitzar el treball a temps parcial de les persones que presten servei com a auxiliars de pati i menjador a l’Escola Andorrana, amb altres activitats retribuïdes, i que tot el personal no docent, durant el proper curs escolar 2007-2008 depengui directament del ministeri encarregat de l’educació.