Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 16/2007

Sessió ordinària del dia 18 d’octubre del 2007
PDF document icon s16-2007.pdf — PDF document, 293 KB (300985 bytes)

1. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de fundacions.

2. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les transferències corrents i les transferències de capital del Departament de Salut destinades al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

3. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol addicional de la Convenció per a la salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, esmenat de conformitat amb el Protocol núm. 11, fet a París el 20 de març de 1952.

4. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol núm. 4 de la Convenció per a la salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, que reconeix certs drets i llibertats altres que els que ja figuren a la Convenció i al primer Protocol addicional de la Convenció, esmenat de conformitat amb el Protocol núm. 11, fet a Estrasburg, el 16 de setembre de 1963.

5. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol núm. 7 de la Convenció per a la salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, esmenat de conformitat amb el Protocol núm. 11, fet a Estrasburg el 22 de novembre de 1984.

6. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Protocol núm. 12 de la Convenció per a la salvaguarda dels drets humans i de les llibertats fonamentals, fet a Roma el 4 de novembre del 2000.

7. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del Codi penal, del 23 de març del 2005.

8. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni penal sobre la corrupció, fet a Estrasburg el 27 de gener de 1999.

9. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les indemnitzacions dels afectats per l’hepatitis C, d’acord amb la Llei 18/2006, del 14 de desembre.

10. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei del voluntariat.

11. Presa en consideració, si escau, de la Proposició de llei de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum, del 3 de setembre de 1993.

12. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i la República Portuguesa relatiu a l’entrada, la circulació, el sojorn i l’establiment dels seus nacionals.

13. Examen i aprovació, si escau, de la declaració d’utilitat pública i necessitat d’ocupació en relació amb l’Expedient d’expropiació iniciat pel Govern per a l’expropiació de l’Hotel Rosaleda, ubicat a l’avinguda Copríncep Francès, núm. 13, d’Encamp, declarat pel Govern bé immoble d’interès cultural en la categoria de monument.

14. Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni per a la protecció de les persones respecte del processament automatitzat de les dades de caràcter personal, fet a Estrasburg el 28 de gener de 1981, i del Protocol addicional del Conveni per a la protecció de les persones respecte del processament automatitzat de les dades de caràcter personal relatiu a les autoritats de control i els fluxos transfronterers de dades, fet a Estrasburg el 8 de novembre del 2001.

15. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades del nou organigrama de la Batllia.

16. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de societats anònimes i de responsabilitat limitada.

17. Nomenament, si escau, del president i de tres membres del Consell d’Administració de l’Institut Nacional Andorrà de Finances.

18. Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades de les negociacions per a l’adquisició dels terrenys i immobles de Ràdio Andorra.