Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 14/2013

Sessió ordinària del dia 7 de novembre del 2013
PDF document icon Diari 14-2013 del 7 de novembre.pdf — PDF document, 425 kB (435366 bytes)
  • Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 4 de novembre del 2013, relativa a la hipotètica possibilitat que es plantegi demanar l’opinió de l’Estat del Vaticà sobre eventuals iniciatives legislatives de la competència del Consell General, (Reg. Núm. 888).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Sílvia Eloïsa Bonet Perot, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 28 d’octubre del 2013, relativa a la decisió del Ministeri de Salut i Benestar d’eliminar l’atenció psicològica a les dones víctimes de violència de gènere, (Reg. Núm. 856).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 d’octubre del 2013, relativa a la supressió de l’assistència psicològica a les víctimes de violència de gènere, (Reg. Núm. 858).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 d’octubre del 2013, relativa al Projecte de llei del comerç electrònic, (Reg. Núm. 859).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 d’octubre del 2013, relativa al patrocini d’Andorra Turisme a l’Stade Toulousain, (Reg. Núm. 860).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 d’octubre del 2013, relativa a l’acomiadament de dos traumatòlegs dins del projecte de reestructuració del servei de traumatologia de l’hospital, (Reg. Núm. 861)
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 28 d’octubre del 2013, relativa al tancament de l’empresa Ordino Studios, (Reg. Núm. 862).