Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 12/2013

Sessió ordinària del dia 19 de setembre del 2013
PDF document icon Diari 12-2013 del 19 de setembre.pdf — PDF document, 329 kB (337,273 bytes)

1. Informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats fora període de sessions.

2. Preguntes al Govern amb resposta oral, (segons llistat annex).

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 19 de setembre del 2013

  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de setembre del 2013, relativa a la legislació que ha de regular el passaport biomètric, (Reg. Núm. 664).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de setembre del 2013, relativa a l’estat d’avançament del pla de gestió de la vall del Madriu-Perafita-Claror, (Reg. Núm. 665).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de setembre del 2013, relativa als problemes que ha patit el servei de correus electrònics del domini andorra.ad, (Reg. Núm. 666).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Rosa Gili Casals, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de setembre del 2013, relativa a l’inici de les obres de les fases 1 i 2 del vial de Sant Julià, (Reg. Núm. 667).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 10 de setembre del 2013, relativa a la Resolució relativa a encomanar al Govern que procedeixi a preparar les escaients anàlisis de processos duaners i, en el que calgui, enceti negociacions amb l’administració duanera espanyola amb la finalitat d’aconseguir eliminar la duplicitat de transitoris avui existents a la Duana hispano-andorrana, (Reg. Núm. 673).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Gerard Barcia Duedra, conseller general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 10 de setembre del 2013, relativa a la Resolució relativa a encomanar al Govern que procedeixi a revisar les clàusules i condicions dels concursos per a les diferents convocatòries públiques amb la finalitat de simplificar-les i donar-hi una uniformitat que comporti una simplificació en les tramitacions, (Reg. Núm. 674).
  • Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Sílvia Eloïsa Bonet Perot, consellera general del Grup Parlamentari Mixt, per escrit de data 10 de setembre del 2013, relativa a la Resolució relativa a encomanar al Govern que iniciï els tràmits necessaris per modificar el Reglament regulador de les prestacions econòmiques d’atenció social, i en concret el seu article 39, amb la finalitat que s’estableixi que l’edat per rebre una pròrroga de la prestació per desocupació passi a ser de 50 anys, (Reg. Núm. 675).