Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/2016

Sessió ordinària del dia 26 de maig del 2016
PDF document icon Diari 9-2016 del dia 26 de maig del 2016.pdf — PDF document, 707 KB (724088 bytes)

 

  • 1- Examen i votació de la Proposta d'acord demanant al Govern de facilitar tota la documentació demanada quan sigui sol·licitada pels M. I. Consellers Generals en el més breu termini possible i reprovar al Govern per la negativa al lliurament de certa documentació.
  • 2- Examen i votació de la Proposta d'acord demanant a Govern l’elaboració d’un nou Pla Nacional de Residus que estigui al dia de la normativa europea i de les accions implantades als països del nostre entorn i més avançats mediambientalment parlant, tenint en compte el compostatge de la matèria orgànica.
  • 3- Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d'Andorra i el Principat de Liechtenstein per evitar la doble imposició i prevenir l'evasió fiscal en matèria d'impostos sobre la renda i el patrimoni.
  • 4- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei de designació de carreteres i gestió de la xarxa viària.
  • 5- Examen i votació de la Proposta d'aprovació de la ratificació del Conveni sobre la cibercriminalitat i del Protocol addicional al Conveni sobre la cibercriminalitat relatiu a la incriminació d’actes de caràcter racista i xenòfob comesos per mitjà de sistemes informàtics.
  • 6- Examen i votació de la Moció instant al Govern a què adopti les disposicions necessàries per tal d'adequar la composició del Consell d'Administració de la CASS al que disposa l'article 44 de la Llei 14/2008 en un termini màxim d'un mes, i això procurant garantir al màxim possible el criteri d'una representació paritària de gènere entre els quatre membres nomenats.
  • 7- Examen i votació del Projecte de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la Justícia, del 3 de setembre de 1993.
  • 8- Examen i votació de l’esmena a la totalitat presentada pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, al Projecte de llei de caça.