Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 11/2016

Sessió ordinària del dia 28 de juny del 2016
PDF document icon Diari 11-2016 del 28 de juny del 2016.pdf — PDF document, 488 KB (500406 bytes)

 

  • 1- Informe de la Comissió Tècnica de traspàs del Servei d’Emissions del Copríncep Episcopal al Govern d’Andorra.
  • 2- Examen i votació de les liquidacions de comptes del Consell General, dels òrgans que hi estan vinculats, del Tribunal Constitucional, de l’Administració general, de les entitats parapúbliques, de dret públic i altres organismes, així com de les societats públiques participades per l’Administració general, corresponents a l’exercici del 2014, i dels resultats de l’informe del Tribunal de Comptes en relació a les transferències fetes als comuns, corresponent al mateix exercici.
  • 3- Examen i votació del Projecte de llei de revocació definitiva de la Universitat de les Valls (UdV).
  • 4- Examen i votació del Projecte de llei de creació de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (AQUA).
  • 5- Examen i votació del Projecte de llei de creació del Col·legi Oficial de Tècnics Ortopèdics d’Andorra.
  • 6- Examen i votació del Projecte de llei de tinença i de protecció d’animals.
  • 7- Examen i votació del Projecte de llei de modificació de la Llei transitòria de procediments judicials, del 21 de desembre de 1993, i de la Llei 16/2014, del 24 de juliol, de modificació de la Llei transitòria de procediments judicials, del 21 de desembre de 1993.
  • 8- Examen i votació de la Moció instant al Govern a què implementi els canvis necessaris per a comptabilitzar dins del termini dels 60 dies fixats per la Llei 22/2013 del 28 de novembre de mesures contra la morositat per a satisfer els pagaments als proveïdors, els dies que els departaments dels diferents ministeris del Govern utilitzen per a revisar les factures o certificacions dels projectes adjudicats abans del seu enviament al departament d’Intervenció del Ministeri de Finances, abans del 31 de desembre del 2016, presentada pels M. I. Srs. Jordi Gallardo Fernández, Judith Pallarés Cortés i Carine Montaner Raynaud, consellers generals del Grup Parlamentari Liberal.
  • 9- Examen i votació de la Moció instant al Govern que en la propera modificació d'estatuts de la societat andorrana Turisme SAU que el Govern vol entrar a tràmit parlamentari al Consell General, s’impulsi la modificació de la composició del Consell d’Administració de manera que 2 dels seus representants siguin escollits per dues terceres parts del Consell General, essent aquests acreditats experts del sector turístic, i fins a 2 representants més del Consell d’Administració siguin escollits entre els 7 comuns d'Andorra, presentada pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Jordi Gallardo Fernández, Joan Carles Camp Areny, Ferran Costa Marimon, Josep Majoral Obiols, Judith Pallarés Cortés, Carine Montaner Raynaud i Carles Naudi d’Areny-Plandolit Balsells, consellers generals del Grup Parlamentari Liberal.
  • 10- Examen i votació de la Moció instant al Govern a modificar el Reglament de les prestacions d'incapacitat temporal de la seguretat social en el sentit de revocar el punt c) de l'Article 10.1 publicat al BOPA número 43 del 3 de juny del 2015, en un termini màxim d'un mes, presentada pels M. I. Srs. Pere López Agràs, Rosa Gili Casals i Gerard Alís Eroles, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt.