Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 9/2002

Sessió ordinària del dia 17 d'octubre del 2002
PDF document icon Diari 9-2002, del 17 d'octubre.pdf — PDF document, 438 KB (449535 bytes)

1- Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata i pel Grup Mixt al Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar part de les despeses generades per la presentació de la candidatura d'Andorra als Jocs Olímpics del 2010.

2- Examen i aprovació, si escau, del Projecte de llei de garantia dels drets de les persones amb discapacitat.

3- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de declaració d'alienabilitat i permuta d'un terreny anomenat "Prat del Rull".

4- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta de declaració d'alienabilitat i permuta d'un terreny anomenat "Ermal i Feixa de Sant Eloi".

5- Examen i aprovació, si escau, de la Proposta d'aprovació de l'adhesió al Conveni sobre la prohibició del desenvolupament, la producció, l'emmagatzematge i la utilització d'armes químiques i sobre la seva destrucció, conclòs a Ginebra el 3 de setembre de 1992 i obert a signatura a París el 13 de gener de 1993.

6- Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata i pel Grup Mixt a la Proposta de declaració d'alienabilitat i permuta d'un terreny anomenat "Camp de la Covanella".

7- Examen i aprovació, si escau, de les esmenes a la totalitat presentades pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata i pel Grup Mixt a la Proposta de declaració d'alienabilitat i permuta d'un terreny a la Cortinada.