Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 3/2002

Sessió Ordinària del dia 11 d'abril del 2002
PDF document icon Diari 3-2002, del 11 d'abril.pdf — PDF document, 387 KB (397033 bytes)

Punt Únic: Preguntes al Govern amb resposta oral. (segons llistat annex)

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 11 d'abril del 2002

1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Josep Dallerès Codina, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 d'abril del 2002, relativa al contingut de la carta tramesa per la ministra de Finances al secretari general de l'OCDE en relació amb el projecte d'aquell organisme internacional sobre la competència fiscal perjudicial. (Reg. 340-A).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de desembre del 2001, relativa a l'allargament dels horaris comercials. (Reg. 1040-A)

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 de febrer del 2002, relativa als acomiadaments de diferents treballadors del Grup Agrícol-Reig. (Reg. 197-A)

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 7 de març del 2002, relativa a la reunió mantinguda pel ministre d'Exteriors al Vaticà. (Reg. 231-A)

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 12 de març del 2002, relativa a l'acord de cooperació amb la Unió Europea. (Reg. 250-A)

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Olga Forné Angrill, consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 15 de març del 2002, relativa a les mesures que es preveuen d'immediat en els diferents serveis mèdics de l'Hospital Na. Sra. de Meritxell per atendre els pacients de manera àgil, ràpida i adequada. (Reg. 264-A)

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 de març del 2002, relativa a les condicions de treball d'alguns treballadors del forn incinerador. (Reg. 305-A).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 de març del 2002, relativa a la fiabilitat de les declaracions del Ministre Portaveu pel que fa a les relacions d'Andorra amb la Unió Europea, (Reg. 306-A).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 27 de març del 2002, relativa a l'abast de la informació de la qual disposa el Ministeri de Finances sobre els acords establerts per la banca andorrana amb l'administració fiscal dels Estats Units d'Amèrica, (Reg. 307-A).