Ves al contingut. | Salta a la navegació

DCG 13/2002

Sessió ordinària del dia 18 de desembre del 2002
PDF document icon Diari 13-2002, del 18 de desembre.pdf — PDF document, 606 KB (621459 bytes)

1- Preguntes al Govern amb resposta oral.
(segons llistat annex)

Llistat de preguntes al Govern amb resposta oral disponibles per a la sessió del dia 18 de desembre del 2002

1. Pregunta urgent amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Casals Pantebre, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 17 de desembre del 2002, relativa als motius que porten al Consell d’Administració de la STA a voler externalitzar tota la infraestructura informàtica de la parapública, (Reg. Núm. 1305-A).

2. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Miquel Alís Font, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 5 de novembre del 2002, relativa als controls i revisions mèdiques que es faran a les persones que podrien estar afectades per les emissions de dioxines, furans i metalls pesants del vell forn incinerador de Cal Rosselló, a la Comella, (Reg. Núm. 1125-A).

3. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Miquel Alís Font, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 5 de novembre del 2002, relativa als accessos, la senyalització i el finançament del túnel d’Envalira, (Reg. Núm. 1126-A).

4. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 14 de novembre del 2002, relativa als tràmits i convenis per a l’adopció d’infants, (Reg. Núm. 1163-A).

5. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada per la M. I. Sra. Olga Forné Angrill, consellera general del Grup Mixt, per escrit de data 19 de novembre del 2002, relativa al cost de peatge del túnel d’Envalira, (Reg. Núm. 1179-A).

6. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 21 de novembre del 2002, relativa a determinar si el Govern ja disposa dels informes que determinin els efectes i seqüeles que puguin tenir les persones exposades a les emanacions de l’antic forn, (Reg. Núm. 1185-A).

7. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jordi Mas Torres, president del Grup Mixt, per escrit de data 28 de novembre del 2002, relativa a la negociació de l’adhesió d’Andorra a l’OMC, (Reg. Núm. 1210-A).

8. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 29 de novembre del 2002, relativa a la instal·lació de les antenes de telecomunicacions en l’edifici de la nova construcció de la STA a Santa Coloma prop del Col·legi Janer, (Reg. Núm. 1211-A).

9. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 29 de novembre del 2002, relativa a les mesures cautelars que s’han adoptat per garantir la no presència de dioxines o altres elements contaminants per a garantir la salut pública, (Reg. Núm. 1212-A).

10. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Joan Monegal Blasi, conseller general del Grup Mixt, per escrit de data 29 de novembre del 2002, relativa a les obres que s’estan realitzant en l’indret del forn incinerador conegut per “Cal Rosselló”, (Reg. Núm. 1213-A).

11. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de desembre del 2002, relativa als motius pels quals no ha considerat convenient informar el Consell General sobre el tancament del vell forn incinerador de cal Rosselló, a la Comella, (Reg. Núm. 1234-A).

12. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 4 de desembre del 2002, relativa a diferents aspectes relacionats amb la greu contaminació provocada per les emissions de dioxines, furans i altres productes contaminants del vell forn incinerador de cal Rosselló, a la Comella d’Andorra la Vella, (Reg. Núm. 1237-A).

13. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Miquel Alís Font, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 3 de desembre del 2002, relativa a la modificació del contracte de l’obra de connexió soterrània entre el carrer de la Unió i la CG 3 a la zona del Grau de la Sabata, (Reg. Núm. 1238-A).

14. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Francesc Rodríguez Rossa, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 6 de desembre del 2002, relativa a la difusió de les dades de l’Enquesta de Conjuntura Laboral, (Reg. Núm. 1258-A).

15. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Esteve López Montanya, conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de desembre del 2002, relativa al desenvolupament reglamentari de la Llei de la funció pública, (Reg. Núm. 1262-A).

16. Pregunta amb resposta oral del Govern presentada pel M. I. Sr. Jaume Bartumeu Cassany, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 9 de desembre del 2002, relativa a les dades sobre contaminació de dioxines i furans del vell forn incinerador, (Reg. Núm. 1263-A).