Ves al contingut. | Salta a la navegació

Lliga de debat

El Consell General acollirà la fase andorrana d'aquesta competició d'oratòria que es celebra a tots els territoris de parla catalana.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat.

Per primer cop, la fase local d’Andorra de la lliga que organitza la Xarxa Vives d'Universitats tindrà lloc en seu parlamentària, al Consell General.

Els estudiants, repartits en grups, hauran de debatre sobre els reptes que suposa la intel·ligència artificial, ja que aquest és el tema escollit per a la pròxima edició d’aquest esdeveniment.

Els objectius de la lliga de debat són els següents:

  • Millorar les habilitats comunicatives dels participants que es troben en l’etapa formativa.

  • Fomentar l’adquisició de competències transversals com són la seguretat, el treball en equip, la creativitat, la documentació, l’anàlisi, la construcció d’un discurs, la planificació i la presa de decisions.

  • Proveir al professorat d’una eina d’innovació docent per al desenvolupament personal de l’alumne en l’àmbit del multilingüisme.

  • Crear un espai de col·laboració entre els nivells d’educació secundària i superior.